Csütörtök

DESH tündérmesébe illő története a magyar zeneipar egyik legizgalmasabb színfoltja. Kukásautó című, megaslágerré lett bemutatkozó dala (36 millió YouTube-megtekintés) nem szerepjáték: DESH valóban kukásból lett Magyarország legnépszerűbb trap-előadója. YouTube-feliratkozói száma mindjárt eléri a 200 ezret, megtekintései pedig a 200 milliót. Amihez DESH nyúl, az arannyá válik: még lyric-videói is milliós lejátszásokat hoznak. MALIBU, illetve a Young Fly-jal és Kkevinnel közös ROLLIN’ című klipje is 13 millió megtekintésnél jár. Spotify-on havonta 600 ezren hallgatják – ő Magyarország második legtöbbet streamelt előadója.„Amikor az Úr megteremtette DESH-t, tuti az volt a célja, hogy ez a csávó nyári slágereket énekeljen a magyaroknak, még ha azok nem is biztos, hogy megérdemlik őt.” 

A fiatal, ám annál markánsabb hangú Dzsúdló villámgyorsan vált népszerűvé szókimondó, sajátos hangulatú dalaival. Az előadó már 100 millió stream felett jár a Spotifyon, YouTube-on pedig átlépte a 122 milliót, és több mint 100 ezer feliratkozója van. Ez azt jelenti, hogy alig egy év alatt megduplázta hallgatottságát. 

A 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerő Dzsúdló szövegeihez hasonlóan videoklipjei is erősen elgondolkodtatóak, gyakran nyúlnak nehéz témákhoz. Sikerének titka a szórakoztatás és a mélyebb tartalom tökéletes összhangja, alkotótársával, Tembóval pedig különleges, melankolikus pop-univerzumot teremtett, letisztultságának hála elbírja a folyamatos kísérletezést is.

100% glam a 90-es és kétezres évekből!
Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére.

Yamina magyar lemezlovas, aki 2014 óta egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, hazánkban és külföldön egyaránt. Karrierjét 2014 júniusában kezdte. Mindössze két évvel később 2016-ban már a legnagyobb klubokban kápráztatta el a közönséget.

Péntek

Gergő szólókarrierje és zeneszerzői karrierje sokszor egybefonódik, hiszen dalait az esetek többségében magának írja. Az énekes már egészen fiatal korában elkezdett komponálni, ezek közül a szerzemények közül kerültek ki a Park és a V.I.P. együttes ismert slágerei. A V.I.P. felbomlása után szóló nagylemezt készített, amelynek címe a fentebb már említett „Bennünk a világ” volt. A slágereket azóta is ontja magából, saját magának és másoknak egyaránt ír dalokat. 2010-ben Rakonczai Viktorral közös zeneszerzői munkába kezdtek, és azóta rengeteg slágert írtak a legnépszerűbb hazai előadóknak.

Első ízben 16 évesen próbálta ki magát dj-ként, 18 évesen már saját elektronikuszenei-műsort készített. Lotfi Begi a zenekar mellett producerként, dalszerzőként és remixerként is rendkívül foglalkoztatott, olyan magyar zenekarokkal és előadókkal dolgozott már együtt, mint Rúzsa Magdi, Ivan & The Parazol, Margaret Island, ByeAlex, Ákos, Zséda, Mező Misi, Hooligans, Majka, Magashegyi Underground stb.

Hamvai P.G., polgári nevén Hamvai Péter Lóránd  magyar lemezlovas, zeneszerző, zenei producer.

DJ Junior, polgári nevén Kiss József Gábor  magyar Lemezlovas (DJ), zeneszerző, zenei producer. Magyarország első aranylemezes DJ-je.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Szombat

Scroll to Top